Het gezicht achter Slaats Veiligheidstrainingen

Mijn naam is Joost Slaats. Als hulpverlener in hart en nieren verzorg ik met de grootste passie trainingen op het gebied van veiligheid.

De trainingen die ik verzorg zijn praktijkgericht en sluiten aan op de wensen van de klant zoals deze vooraf besproken worden. Ik maak van iedere les een uitdaging om cursisten op een boeiende manier te laten leren.

U kunt bij mij terecht voor uw cursus  bedrijfshulpverlener, ploegleider BHV, E.H.B.O., reanimatie, levensreddend handelen (ook voor bus en taxichauffeurs), fysieke belasting, interne transportmiddelen, VCA en VCA-VOL.

Ik heb een medische achtergrond, ben EHBO kaderinstructeur en reanimatie instructeur voor de Nederlandse Reanimatieraad. Daarnaast ben ik brandweerinstructeur en repressief brandweerman binnen Veiligheidsregio Noord en Midden Limburg.

Ik ben ervaren in het verzorgen van alle trainingen op gebied van Interne transportmiddelen. Ik ben CCV / CBR erkend vakbekwaam instructeur voor het verzorgen van deze trainingen.

Met mijn kennis en achtergrond op gebied van techniek, gevaarlijke stoffen, preventie en hulpverlening bent u ook voor VCA en VCA-VOL bij mij op de juiste plaats. U kunt kiezen voor een training met aansluitend examen bij u op locatie of voor een training op locatie en examen op een van de landelijke examens. Tevens behoort het volgen van VCA op open inschrijving tot de mogelijkheden.

Mijn cursussen

InCompany

Overige